Home  Realisaties  Bourgondische dallen vloertegels in Wilnis

Bourgondische dallen vloertegels in Wilnis

Dichtbij de Vinkeveense plassen direct onder Mijdrecht in het landelijke gebied van Wilnis ligt deze geheel verbouwde boerderij van deze bewoners. De bewoners zijn al ruim 2 jaar bezig met de enorme verbouwing, maar het eind ligt aan de horizon. 

Hoewel de boerderij helemaal is verbouwd naar de maatstaven van hedendaagse bouw, wilden de bewoners het karakter van de boerderij zoveel mogelijk behouden. Daarom is er gekozen voor een natuursteen vloer van Franse kalksteen in klein formaat van banen 20cm breed x varierende lengten. Dit geeft de vloer een speels en authentiek karakter. 

De Bourgondische dallen zijn in diverse ruimten geplaatst, waaronder de woonkamer, keuken, badkamer en toilet. In de hal is de originele granito vloer behouden en gerestaureerd. Vragen over Bourgondische dallen vloertegels in Wilnis?

Wilt u meer weten over Bourgondische dallen vloertegels in Wilnis of wilt u een offerte, vul dan ons reactieformulier in. Natuurlijk ben u ook altijd welkom in onze showroom in Ameide (Zederik).

Gerelateerde producten  1. Belgisch hardsteen vloertegels Heerjansdam
    Heerjansdam - Belgisch hardsteen

  1. Belgisch hardsteen vloeren in Zoelmond
    Zoelmond - Belgisch hardsteen

  1. Bourgondische dallen vloer Gris Fonce Vlaardingen
    Vlaardingen - Bourgondische dallen
Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393