Home  Realisaties  Bourgondische dallen vloertegels in Wilnis

Bourgondische dallen vloertegels in Wilnis

Dichtbij de Vinkeveense plassen direct onder Mijdrecht in het landelijke gebied van Wilnis ligt deze geheel verbouwde boerderij van deze bewoners. De bewoners zijn al ruim 2 jaar bezig met de enorme verbouwing, maar het eind ligt aan de horizon. 

Hoewel de boerderij helemaal is verbouwd naar de maatstaven van hedendaagse bouw, wilden de bewoners het karakter van de boerderij zoveel mogelijk behouden. Daarom is er gekozen voor een natuursteen vloer van Franse kalksteen in klein formaat van banen 20cm breed x varierende lengten. Dit geeft de vloer een speels en authentiek karakter. 

De Bourgondische dallen zijn in diverse ruimten geplaatst, waaronder de woonkamer, keuken, badkamer en toilet. In de hal is de originele granito vloer behouden en gerestaureerd. Vragen over Bourgondische dallen vloertegels in Wilnis?

Wilt u meer weten over Bourgondische dallen vloertegels in Wilnis of wilt u een offerte, vul dan ons reactieformulier in. Natuurlijk ben u ook altijd welkom in onze showroom in Ameide (Zederik).

Gerelateerde producten  1. Travertin Light vloertegels in Zederik
    Travertin light - Hei en boeicop

  1. Bourgondische dallen Geldrop
    Geldrop - Bourgondische dallen

  1. Travertin light vloertegels in de Achterhoek
    Achterhoek - Traverin light
Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393