Home  Realisaties  Belgisch hardsteen vloere in Mijdrecht

Belgisch hardsteen vloere in Mijdrecht

Aan de rand van Mijdrecht, dichtbij de Vinkeveense plassen, is deze nieuwbouw woning afgelopen voorjaar opgeleverd. Deze bewoners zijn ruim voor de oplevering bij ons geweest voor het uitzoeken van hun nieuwe vloertegels en hebben gekozen voor het Belgisch hardsteen met een geborsteld oppervlak en licht verouderde randen. 

De vloertegels zijn geplaatst in het groot Romeins verband. Dit wil zeggen dat de tegels volgens een vast legpatroon worden geplaatst, met 4 verschillende maatvoeringen. 

 

 Het onderhoud van een Belgisch harsteen vloer

Het onderhoud van een Belgisch hardsteen vloer volstaat in veel gevallen door de vloer te dweilen met een scheut natuurzeep, zoals Carolinzeep, door uw dweilwater. Na een aantal weken ontstaat er een natuurlijke beschermlaag op de vloer, dat de vloer beschermt tegen de meeste vlekken. U kunt ook kiezen voor het impregneren van de vloer. Dit is een beschermlaag dat direct na het aanbrengen de nodige bescherming geeft tegen het indringen van vlekken in uw vloer. 

Het leggen van een Belgisch hardsteen vloer

Heeft u eenmaal uw Belgisch hardsteen vloer uitgezocht, is het belangrijk dat deze vloertegels vakkundig worden geplaatst. Het is dan ook aan te raden een goede tegelzetter aan te nemen die verstand heeft van het plaatsen van natuursteen vloertegels. 

Kersbergen regelt graag het plaatsen van de vloertegels voor u. Samen met ons vaste netwerk van tegelleggers kunnen wij het leggen van uw natuursteenvloer verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Gerelateerde producten  1. Natuursteen vloertegels Emelion handbewerkt
    Natuursteen vloer in nieuwbouwwijk Valkenburg

  1. Natuursteen vloeren in Amersfoort
    Amersfoort - Bourgondische dallen

Meer informatie

Heeft u vragen? Stel ze gerust, onze specialisten staan u graag te woord.

arrowVrijblijvend een offerte ontvangen?
Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393