Home  Realisaties  Bourgondische dallen vloer in Rhenoy

Bourgondische dallen vloer in Rhenoy

Dicht langs de rivier de waal staat deze geheel gerestaureerde boerderij die afgelopen zomer is opgeleverd. Deze bewoners wilden een sfeervolle moderne inrichting in de oude woning creëren en dit is uitzonderlijk goed gelukt. De Franse kalksteen vloertegels hebben een warm karakter en past perfect bij het betonnen aanrechtblad

Deze Franse kalksteen vloer is voor velen de ideale vloer. Gemakkelijk in onderhoud en bijzonder door de warme grijs-levertinten.

'De Bourgondische dallen Dordogne zijn te verkrijgen in diverse bewerkingen zodat er altijd wel een bewerking en uitstraling mogelijk is die aansluit op uw wensen.'

De Bourgondische dallen zoals op deze fotoreportage zijn licht verouderd met een patinee oppervlak en passen perfect bij het strakkere interieur. Deze reportage van de natuursteen vloeren laat dan ook goed zien dat Bourgondische dallen toepasbaar zijn in vrijwel elk type interieur. Vragen over Bourgondische dallen vloer in Rhenoy?

Wilt u meer weten over Bourgondische dallen vloer in Rhenoy of wilt u een offerte, vul dan ons reactieformulier in. Natuurlijk ben u ook altijd welkom in onze showroom in Ameide (Zederik).

Gerelateerde producten  1. Bourgondische dallen vloer in Kootwijkerbroek
    Kootwijkerbroek - Bourgondische dallen

  1. Natuursteen vloertegels Emelion in Rotterdam
    Natuursteenvloer in Rotterdam

Meer informatie

Heeft u vragen? Stel ze gerust, onze specialisten staan u graag te woord.

arrowVrijblijvend een offerte ontvangen?
Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393