Home  Realisaties  Travertin light vloertegels in Lisse

Travertin light vloertegels in Lisse

'Travertin light is een frisse vloer die warme uitstraalt' 

Het travertin light is travertin dat verder is uitgeselecteerd op kleur dan het travertin classic mix. De vloertegels zijn lichter en er is minder kleurschakering in de vloer. Hierdoor is het een mooi frisse vloer die bovendien warmte in uw woning uitstraalt. 

De bewoners van deze woning hebben gekozen voor het groot romaans verband, ook wel wild verband genoemd. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van vier verschillende formaten tegels die volgens een patroon worden geplaatst.

 

Travertin vloertegels zijn gemakkelijk in onderhoud. Door de vloer wekelijks te dweilen met een kleine hoeveelheid Carolinzeep, is de vloer in de meeste situaties voldoende beschermd. Het onderhoud van een travertin vloer

Travertin vloeren zijn gemakkelijke vloeren om te onderhouden. Wij adviseren om de vloer te onderhouden met natuurzeep door een scheut hiervan door het dweilwater te voegen. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke beschermlaag op de travertin tegels die bescherming biedt tegen ongelukjes in het huishouden. 

Gerelateerde producten  1. Belgisch hardsteen vloer Bocq Antique
    Bergschenhoek - Belgisch hardsteen

  1. Natuursteen vloeren in Amersfoort
    Amersfoort - Bourgondische dallen

Meer informatie

Heeft u vragen? Stel ze gerust, onze specialisten staan u graag te woord.

arrowVrijblijvend een offerte ontvangen?
Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393