Home  Realisaties  Bourgondische dallen vloer in Wijk & Aalburg

Bourgondische dallen vloer in Wijk & Aalburg

In deze geheel verbouwde woning, waar slechts de vier muren bleven staan, zijn de Bourgondische dallen Dordogne paves geplaatst in diverse ruimten. Deze Franse kalksteen tegels hebben een maatvoering van 20cm breed en varieren in lengten en hebben een grof rustiek karakter. 

Door het grove karakter en de lichte kleurschakering is het een ideale vloer in onderhoud en volstaat dweilen met een drupje natuurzeep door het dweilwater. 

In de keuken en woonkamer zijn er ook Bourgondische dallen geplaatst met een andere maatvoering en bewerking. Bekijk hier de reportage van deze Franse kalksteen vloertegels. Hoe onderhoud ik Bourgondische dallen

Het onderhoud van de meeste Bourgondische dallen is eenvoudig. Door de vloer wekelijks te dweilen met een natuurzeep zoals Carolin, Superfix of Sealguard Stone Clean ontstaat er een natuurlijke beschermlaag op uw vloer. Mocht er een ongelukje zich voordoen, heeft u voldoende tijd om een doekje te pakken en het op te ruimen. 

Kijk bij kalkhoudende natuursteen vloeren wel uit met zuurhoudende middelen zoals azijn, gootsteenontstopper of Antikal. Deze middelen veroorzaken diepe vlekken in uw vloer en zijn moeilijk te verwijderen.

Gerelateerde producten  1. Belgisch hardsteen vloer Bocq Antique
    Bergschenhoek - Belgisch hardsteen

  1. Bourgondische dallen Dordogne Rumpt
    Rumpt - Bourgondische dallen

Meer informatie

Heeft u vragen? Stel ze gerust, onze specialisten staan u graag te woord.

arrowVrijblijvend een offerte ontvangen?
Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393