Home  Oude plavuizen antieke estrikken  Antieke estrikken - nieuw gemaakt taupe

Antieke estrikken - nieuw gemaakt taupe

Antieke estrikken of oude plavuizen zijn vaak te vinden in oude boerderijen in diverse kleuren en geven de boerderij dan ook zijn karakteristieke uitstraling. De antieke plavuizen varieerden vroeger erg in dikte en maatvoering en werd dan ook vaak in de kalk of leem verwerkt om de hoogteverschillen op te vangen.

Bij hergebruik van oude bouwmaterialen zoals deze antieke plavuizen kan voor velen problemen geven omdat ze niet voldoende ruimte hebben om deze hoogteverschillen weg te werken. Daarom hebben wij estrikken laten produceren die dezelfde uitstraling hebben als de antieke estrikken, alleen die met het gemak van heden zijn te verwerken en te onderhouden. Deze tegels hebben allemaal een gelijke dikte en kunnen dus gemakkelijk verwerkt (verlijmd) worden.

De antieke plavuizen 'nieuw gemaakt' zijn er in diverse uitvoeringen waaronder deze taupe-grijze plavuizen. Deze tegels hebben vrijwel allemaal een vaste maatvoering van circa 22*22*2.2cm. En zijn dan ook geschikt voor verlijmen.Vragen over Antieke estrikken - nieuw gemaakt taupe?

Wilt u meer weten over Antieke estrikken - nieuw gemaakt taupe of wilt u een offerte, vul dan ons reactieformulier in. Natuurlijk ben u ook altijd welkom in onze showroom in Ameide (Zederik).

Gerelateerde producten  1. Antieke gesmoorde estriken
    Oude gesmoorde plavuizen

  1. Oude plavuizen gesmoord
    Oude plavuizen gesmoord

Meer informatie

Heeft u vragen? Stel ze gerust, onze specialisten staan u graag te woord.

arrowVrijblijvend een offerte ontvangen?
Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393