Home  Oude plavuizen antieke estrikken  Oude plavuizen - nieuw gemaakt gesmoord

Oude plavuizen - nieuw gemaakt gesmoord

Antieke plavuizen zijn vaak te vinden in oude boerderijen of arbeidershuizen. De antieke plavuizen varieerden vroeger erg in dikte en maatvoering en werd dan ook vaak in de kalk of leem verwerkt om het hoogteverschil op te vangen.

Bij hergebruik van antieke bouwmaterialen waaronder deze antieke plavuizen kan voor velen problemen geven omdat ze niet voldoende ruimte hebben om deze hoogteverschillen weg te werken. Daarom hebben wij estrikken laten produceren die dezelfde uitstraling hebben als de antieke estrikken, alleen die met het gemak van heden zijn te verwerken en te onderhouden. Deze tegels hebben allemaal een gelijke dikte en kunnen dus gemakkelijk verwerkt (verlijmd) worden.

De antieke plavuizen 'nieuw gemaakt' zijn er in diverse uitvoeringen waaronder deze blauw-grijs gesmoorde plavuizen. Deze tegels hebben vrijwel allemaal een vaste maatvoering van circa 17*17*3cm. En zijn dan ook geschikt voor verlijmen.Vragen over Oude plavuizen - nieuw gemaakt gesmoord?

Wilt u meer weten over Oude plavuizen - nieuw gemaakt gesmoord of wilt u een offerte, vul dan ons reactieformulier in. Natuurlijk ben u ook altijd welkom in onze showroom in Ameide (Zederik).

Gerelateerde producten  1. Nieuwe boerenplavuizen
    Replica antieke plavuizen

  1. Antieke gesmoorde estriken
    Oude gesmoorde plavuizen

Meer informatie

Heeft u vragen? Stel ze gerust, onze specialisten staan u graag te woord.

arrowVrijblijvend een offerte ontvangen?
Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393