Antieke plavuizen

Oude plavuizen, antieke plavuizen of antieke estrikken zijn allemaal synoniemen voor de antieke plavuizen. Deze antieke plavuizen zijn afkomstig uit Nederland  en zijn te verkrijgen in diverse varianten.

De oude plavuizen uit Nederland zijn er in diverse varianten te verkrijgen zoals de antieke plavuizen in rood/oranje tinten en geglazuurde oude plavuizen in  de kleurtinten geel, groen en honingbruin. Ook de gesmoorde antieke plavuizen zijn afkomstig uit Holland. Vaak worden deze antieke tegels ook wel blauwgesmoorde estrikken genoemd. 

Door de sloop van oude boerderijen en monumentale panden komen vaak oude bouwmaterialen vrij zoals deze antieke plavuizen in de diverse uitvoeringen. Wij kopen deze partijen op en maken al deze plavuizen met de hand schoon en selecteren deze op kwaliteit. Deze antieke plavuizen worden op pallets of in kratten geplaatst waarna ze klaar zijn voor een tweede leven.

Zoals u op onderstaande foto's kunt zien, hebben de handgevormde Hollandse oude plavuizen geringe kleurschakering. Bent u op zoek naar een vloer met meer kleurschakering, kunt u kiezen voor de antieke estrikken uit Frankrijk. De oude Hollandse plavuizen zijn te verkrijgen vanaf € 99,95 per vierkante meter inclusief 21% btwVragen over Antieke plavuizen?

Wilt u meer weten over Antieke plavuizen of wilt u een offerte, vul dan ons reactieformulier in. Natuurlijk ben u ook altijd welkom in onze showroom in Ameide (Zederik).

Gerelateerde producten  1. Antieke estrikken
    Antieke estrikken Frans

  1. Antieke estrikken
    Antieke estrikken Frans

Meer informatie

Heeft u vragen? Stel ze gerust, onze specialisten staan u graag te woord.

arrowVrijblijvend een offerte ontvangen?
Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393