Home  Oude plavuizen antieke estrikken  Antieke estriken - nieuw gemaakt VN

Antieke estriken - nieuw gemaakt VN

Naast de veelgevraagde replica plavuizen in de maatvoering 22x22cm, heeft Kersbergen ook diverse partijen replica estriken in maatvoeringen varierend van circa 16x16 tot 20x20cm. Deze replica estriken zijn vrijwel niet van de antieke estriken te onderscheiden, maar zijn hebben het voordeel dat ze vrijwel allemaal gelijk zijn qua dikte en gemakkelijk verlijmd kunnen worden. Bovendien zijn ze geschikt voor vloerverwarming. 

De antieke estriken en replica estriken kunt u behandelen met Oxaanolie of een laag Superfix. Beide middelen geven de estriken een beschermlaag die voorkomt dat vlekken diep in uw vloer dringen en geeft uw vloer direct een kleurverdiepend effect. 

Op onderstaande foto's is een realisatie te zien met replica antieke estriken in de maatvoering van circa 16x16cm. Vragen over Antieke estriken - nieuw gemaakt VN?

Wilt u meer weten over Antieke estriken - nieuw gemaakt VN of wilt u een offerte, vul dan ons reactieformulier in. Natuurlijk ben u ook altijd welkom in onze showroom in Ameide (Zederik).

Gerelateerde producten  1. Antieke plavuizen
    Antieke plavuizen geglazuurd

  1. Nieuwe boerenplavuizen
    Replica antieke plavuizen

Meer informatie

Heeft u vragen? Stel ze gerust, onze specialisten staan u graag te woord.

arrowVrijblijvend een offerte ontvangen?
Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393