Naar het nieuwsoverzicht

Grote verbouwing showroom

Grote verbouwing showroom

door

Grote verbouwing showroom

De afgelopen week hebben wij tussen alle feestdagen door, een begin gemaakt met de verbouwing van een groot gedeelte van onze showroom. De helft van de showroom wordt momenteel verbouwd, waarbij een gedeelte van de natuursteen vloeren er al uit zijn gehaald.

Een van de redenen voor de verbouwing is dat wij afgelopen periode verschillende nieuwe vloeren hebben ontdekt die wij graag aan u willen laten zien. Bovendien waren er enkele vloeren in de showroom die geen warmte konden vinden bij onze klanten en was dit een goede reden om deze te vervangen voor de nieuwe vloeren.

Bij het leeghalen van de showroom hebben wij ervoor gekozen om het gehele verwarmingsplan op de schop te nemen. Er waren veel oude radiatoren en niets is minder lekker dan warme voeten op een natuursteen vloer. Daarom zal de gehele showroom worden voorzien van vloerverwarming.

'Vloerverwarming is ideaal in combinatie met natuursteen vloertegels.' 

Het plaatsen van de nieuwe vloeren zal, gezien de droogtijd van de nieuwe dekvloer en de hoeveelheid werkzaamheden die nog gedaan moeten worden, medio eind januari plaats vinden. In totaal zal er 250 vierkante meter aan nieuwe natuursteen vloeren worden geplaatst, waaronder diverse soorten Bourgondische dallen, Belgisch hardsteen en Marokkaanse kalksteen.  Tijdens de verbouwing blijft de showroom geopend en hebben wij het gedeelte dat wordt verbouwd afgeschermd van de rest van onze showroom en kunt u nog ruim 200m2 aan natuursteen vloeren bewonderen. 

Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393