Home  Natuursteen vloeren in omgeving Zederik

Natuursteen vloeren in omgeving Zederik

Natuursteen vloeren bij Kersbergen in de Zederik 

Bent u op zoek naar een natuursteen vloer die aansluit bij uw woonwensen en in de regio Zederik te koop is? Kersbergen natuursteen vloeren in Ameide heeft een groot assortiment natuursteen vloeren en oude bouwmaterialen.

Uw vloer kopen in Ameide

Het grote assortiment vloeren, waaronder Belgisch hardsteen, Bourgondische dallen en cementtegels, is te bekijken in de ruim opgezette showroom in Ameide. In de showroom zijn diverse soorten natuursteen vloeren en antieke plavuizen als voorbeeldvloer geplaatst, zodat u een goed beeld krijgt van de producten.

Oude bouwmaterialen

Naast antieke plavuizen heeft Kersbergen ook een grote verzameling antieke metselstenen. Deze metselstenen worden vanuit vrijwel het hele land ingekocht, met de hand schoongemaakt en verkocht voor restauratie, renovatie en nieuwbouw. Voor oude metselstenen bent u bij Kersbergen eveneens aan het juiste adres.

Meer weten over onze natuursteen vloeren?

Wilt u meer informatie over onze natuursteen vloeren of wilt u een bezoek brengen aan onze showroom en opslag van de oude bouwmaterialen in Ameide, neemt u dan gerust contact met ons op.

De natuursteen vloeren specialist in uw omgeving

Kersbergen is de specialist in natuursteen vloeren en oude bouwmaterialen in Zederik, Molenwaard, Schoonhoven, Vianen, Gorinchem en omstreken. 

 

 

Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393