Home  Natuursteen vloeren in omgeving Vianen

Natuursteen vloeren in omgeving Vianen

Natuursteen vloeren specialist in de omgeving van Vianen

U bent op zoek naar een nieuwe natuursteen vloer voor uw woning, maar u weet niet waar u moet beginnen? Dan bent u bij Kersbergen in Ameide aan het juiste adres.

 

Kersbergen in Ameide, centraal gelegen in het land

Wanneer u vanuit Vianen de rivier de Lek richting Rotterdam volgt, komt u na enkele kilometers aan in het pittoreske Ameide, waar Kersbergen met haar showroom van natuursteen vloeren is gevestigd.

 

Vloeren in de sfeer van Stijlvol Wonen of Wonen Landelijke Stijl

Kersbergen heeft een ruim assortiment natuursteen vloeren die perfect passen in de sfeer van Stijlvol Wonen en Wonen Landelijke Stijl. Vrijwel elke natuursteen vloer in de showroom is te verkrijgen in diverse bewerkingen, waardoor er altijd wel een vloer is die aansluit op uw interieurwensen.

 

Nieuwbouw woning of oude hoeve : Er is altijd een geschikte vloer

Naast natuursteen vloeren, heeft Kersbergen ook een grote collectie van oude en nieuwe plavuizen. Deze plavuizen, ook wel oude estrikken genoemd, passen goed in een woning in landelijke sferen zoals een oude hoeve.

Maar ook een geschikte vloer voor uw nieuwbouw woning, die aansluit op uw woonwensen, is te vinden in het inspiratiecentrum van Kersbergen in Ameide. Zo hebben al diverse mensen uit verschillende nieuwbouw wijken, waaronder Blaricummermeent, Helsdingen & Hoef & Haag zich laten inspireren op het gebied van natuursteen vloeren. 

Heeft u ook bouwplannen of gaat u verhuizen naar een nieuwbouw woning? Kom vrijblijvend langs in onze toonzaal in Ameide. Wij helpen u graag met de keuze voor uw vloer.

 

Meer informatie over onze natuursteen vloertegels

Wilt u meer weten over onze natuursteen vloeren, of wilt u een bezoek brengen aan onze opslag & showroom in Ameide, neemt u dan gerust contact met ons op.

De natuursteen vloeren specialist in uw omgeving

Kersbergen is de specialist in natuursteen vloeren & oude bouwmaterialen in Vianen, Schoonhoven, Molenwaard, Gorinchem, Utrecht, Zederik en omstreken

 

Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393