Home  Natuursteen vloeren in omgeving Utrecht

Natuursteen vloeren in omgeving Utrecht

Natuursteen vloeren bij Kersbergen in de omgeving van Utrecht

Bent u op zoek naar een natuursteen vloer voor uw nieuwe woning of voor uw te verbouwen woning? Dan bent u bij Kersbergen in Ameide aan het juiste adres.

Kersbergen in Ameide, centraal gelegen in het land, langs de rivier de Lek op slechts een paar kilometer afstand van de snelwegen A2 en A27. Vanuit het zuiden als ook vanuit de grote steden boven de rivieren waaronder Utrecht, Blaricum en Amsterdam is Ameide goed bereikbaar.

Groot assortiment natuursteen vloeren

In de uitgebreide toonzaal van Kersbergen vindt u vrijwel elk type natuursteen dat past in de sfeer van Wonen Landelijke Stijl en Stijlvol Wonen. Enkele voorbeelden zijn Belgisch hardsteen in de afwerking Castle stone of Bourgondische dallen in diverse bewerkingen en kleurtinten.

 

Historische bouwmaterialen

Naast de verschillende soorten natuursteen vloeren, heeft Kersbergen ook een ruime selectie oude bouwmaterialen, waaronder oude metselstenen en antieke plavuizen. Deze materialen worden door ons ingekocht, schoongemaakt en opnieuw verpakt zodat ze klaar zijn voor een tweede leven.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze natuursteen vloeren, of wilt u een bezoek brengen aan onze opslag & showroom in Ameide, neemt u dan gerust contact met ons op.

De natuursteen vloeren specialist in uw omgeving

Kersbergen is de specialist in natuursteen vloeren & oude bouwmaterialen in Utrecht, Schoonhoven, Molenwaard, Gorinchem, Vianen, Zederik en omstreken 

Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393