Home  Natuursteen terrastegels  Bourgondische dallen Abbaye de Beaune Paves

Bourgondische dallen Abbaye de Beaune Paves

De Bourgondische dallen Abbaye de Beaune in paves uitvoering zijn kleine strippen Franse kalksteen met een breedte van bijvoorbeeld 15 of 20 cm. Deze tegels zijn in diverse dikten te verkrijgen zoals 2, 3, of 5 cm en daarom geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. 

Een kenmerk van de Abbaye de Beaune is de mooie kleurschakering van donker naar licht. Op onderstaande foto's ziet u een realisatie van de Bourgondische dallen Abbaye de Beaune in 'paves'uitvoering. Hierop is goed de kleurschakering te zien van de diverse tegels. Dit geeft een warme zomerse uitstraling. Door de kleine maatvoering en het ietwat ruw oppervlak is het een ideale tegel die zelfs in de winter goed in gebruik is. Het is een ruwe tegel die zelfs zeer goed beloopbaar is als het vochtig wordt.Vragen over Bourgondische dallen Abbaye de Beaune Paves?

Wilt u meer weten over Bourgondische dallen Abbaye de Beaune Paves of wilt u een offerte, vul dan ons reactieformulier in. Natuurlijk ben u ook altijd welkom in onze showroom in Ameide (Zederik).

Gerelateerde producten  1. Belgisch hardsteen
    Belgisch hardsteen gezaagd

  1. Belgisch hardsteen
    Belgisch hardsteen kasseien

Meer informatie

Heeft u vragen? Stel ze gerust, onze specialisten staan u graag te woord.

arrowVrijblijvend een offerte ontvangen?
Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393