Home  Leisteen vloeren  Braziliaans Leisteen antraciet

Braziliaans Leisteen antraciet

Het Braziliaans leisteen in de breukruwe afwerking is een prachtige natuursteen vloer die toepasbaar is in vrijwel elk type interieur. Door het breukruwe oppervlak van de tegel is goed te zien dat het een gelaagde structuur heeft en bovendien een hoge anti-slipwaarde. 

De leisteen uit Brazilië, ook wel leisteen Mustang genoemd, is te verkrijgen in verschillende maatvoeringen varierend van 30x60cm tot wel 80x80cm en is gemakkelijk te herkennen aan zijn groen/grijze kleur. 

Leisteen Mustang is gemakkelijk in onderhoud

De leisteen Mustang is zeer gemakkelijk in onderhoud. Door wekelijks te dweilen met natuurzeep ontstaat er een natuurlijke beschermlaag op de leisteen vloer, zodat wanneer iets op de vloer valt dit niet direct in de steen zal trekken. Bovendien is de leisteen vrijwel niet gevoelig voor zuren, hetgeen inhoudt dat de kans op vlekken zeer gering is.  Natuursteen showroom in Vianen

Wij kunnen niet elke vloer in onze showroom in Ameide laten zien, zo ook deze vloer van leisteen Mustang. U kunt deze vloer wel bekijken in de showroom van de groothandel Michel Oprey & Beisterveld in Vianen. Een bezoek aan deze showroom is uitsluitend op afspraak.

Een afspraak bij deze showroom in Vianen is op onze website via het formulier hiernaast zo gemaakt. U ontvangt van ons een bevestigingsmail met daarop de adresgegevens en een aanmeldformulier.

Verwerking van de leisteen Mustang

Braziliaans leisteen, waaronder de leisteen Mustang, leisteen Jaddish en leisteen Blackberry moeten worden verwerkt in een sneldrogende, zuurarme lijm die geschikt is voor natuursteen vloertegels. Gebeurt dit niet, kunnen de tegels loslaten.

Heeft u vragen over het verwerken van de leisteen Mustang vloertegels, neem dan contact met ons op voor een verwerkingsadvies.

Gerelateerde producten  1. Leisteen antiek verouderd
    Antiek verouderde leisteen

  1. Leisteen antiek verouderd
    Antiek verouderde leisteen

Maak een afspraak:

Maak een afspraak om dit product in onze showroom te komen bekijken

Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393