Home  Impregneren  Impregneermiddel Sealguard Gold Label -transparant-

Impregneermiddel Sealguard Gold Label -transparant-

Dit product, het eerste van zijn soort in de tegelindustrie, is speciaal ontwikkeld voor het afdichten van voegen tussen tegels. Het is sneldrogend en gebruiksvriendelijk. Als het product op de omringende geglazuurde keramische tegels belandt, is dat geen probleem: het droogt onzichtbaar en laat geen verkleuring of film achter op het behandelde oppervlak.

Ideaal voor natuursteen tegels met een sterk zuigend oppervlak die gevoelig zijn voor zogenoemde randverkleuring. Kan worden aangebracht op werkbladen, keukenoppervlakken, toiletruimtes, badkamers/douchecabines en kleine vloeroppervlakken op elk type tegel- en metselwerkoppervlak. Ideaal voor kleinschalige afdichtwerkzaamheden. Onschadelijk voor aluminium, hout en vloerbedekking.

Het te behandelen oppervlak moet voor het aanbrengen worden gereinigd. Test vooraf op een onopvallende plek of het product geschikt is voor het betreffende oppervlak. Houd de spuitbus op circa 15-20 cm afstand van het oppervlak en beweeg hem heen en weer tijdens het spuiten. Neem na het aanbrengen een uithardingstijd van 2½ uur in acht. In vochtige omgevingen zoals douchecabines e.d. moet het afdichtmiddel ten minste 24 uur drogen.

Verpakking:

600ML a € 49.95

600 ml spuitbus: tot 600 strekkende meter, voor het afdichten van voegen, afhankelijk van de breedte van de voeg, of tot 22 vierkante meter voor het afdichten van tegels en voegen.Vragen over Impregneermiddel Sealguard Gold Label -transparant-?

Wilt u meer weten over Impregneermiddel Sealguard Gold Label -transparant- of wilt u een offerte, vul dan ons reactieformulier in. Natuurlijk ben u ook altijd welkom in onze showroom in Ameide (Zederik).

Gerelateerde producten  1. Oxaanolie Aqua
    Oxaanolie Aqua

  1. Impregneermiddel Sealguard Gold Label -transparant-
    Sealguard Gold label

Meer informatie

Heeft u vragen? Stel ze gerust, onze specialisten staan u graag te woord.

arrowVrijblijvend een offerte ontvangen?
Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393