Home  Impregneren  Impregneermiddel Sealguard Gold Label -transparant-

Impregneermiddel Sealguard Gold Label -transparant-

Wilt u uw vloer zo natuurlijk en licht mogelijk van kleur en uitstraling houden, maar wel het gemak van een 'onderhoudsvrije' vloer, kunt u het best kiezen voor Sealguard impregneer. Het transparante impregneermiddel kan enkele dagen nadat de vloer is gelegd al worden aangebracht.

Onbewerkt gebruiken. Probeer het product eerst uit op een onopvallende plek om na te gaan of het geschikt is voor het beoogde gebruik. Het oppervlak moet schoon en droog zijn en vrij van was-, bescherm- en afwerklagen en specie/cementsluier. Dek schilder- of beitswerk naast het te behandelen oppervlak af. Aanbrengen in een dunne, gelijkmatige laag met een pomp-sprayer, airless spuit, kwast, doek, mop of roller.

Gewoonlijk is één laag voldoende. Echter, op meer poreuze oppervlakken, zoals terracotta en zandsteen en op veelbelopen oppervlakken wordt een tweede laag aanbevolen om zeker te zijn van optimale bescherming. Wacht minstens twintig minuten met het aanbrengen van de tweede laag. De droog- en uithardingstijd van een behandeld oppervlak bedraagt circa 2½ uur, maar voor een optimaal resultaat moet het minstens 24 uur droog en vuilvrij worden gehouden.

Verpakking:

1L a € 49.95 incl. btw

5L a € 185,00 incl. btwVragen over Impregneermiddel Sealguard Gold Label -transparant-?

Wilt u meer weten over Impregneermiddel Sealguard Gold Label -transparant- of wilt u een offerte, vul dan ons reactieformulier in. Natuurlijk ben u ook altijd welkom in onze showroom in Ameide (Zederik).

Gerelateerde producten  1. Impregneermiddel Sealguard Gold Label -transparant-
    Sealguard Gold Label Spuitbus

  1. Oxaanolie Aqua
    Oxaanolie Aqua

Meer informatie

Heeft u vragen? Stel ze gerust, onze specialisten staan u graag te woord.

arrowVrijblijvend een offerte ontvangen?
Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393