Home  Impregneren

Impregneren

Nadat u de vloer heeft ontdaan van cementsluier van het leggen, kunt u de vloer impregneren. Dit houdt in dat u een zogenaamde vertragingslaag op uw vloer aanbrengt. Vloeistoffen zoals koffie, jus d'orange, cola etc. zullen niet direct in de vloer trekken en u heeft voldoende tijd om een doekje te pakken om de vloeistof op te nemen.

U kunt uit verschillende impregneermiddelen kiezen, waaronder kleurverdiepende en transparante. Transparante impregneermiddelen zoals Sealguard of S34 veranderen niets aan de kleur en het oppervlak van de tegel, waardoor u de mooie natuurlijke uitstraling behoudt van uw vloer.

Wanneer u de kleur van uw vloer wilt verdiepen, kunt u kiezen voor een kleurverdiepend impregneermiddel zoals de S35 of S42. Het grote verschil tussen deze twee impregneermiddelen is dat de S35 een mat oppervlak oplevert terwijl de S42 zorgt voor een kleurverdiepend effect met een lichte zijdeglans.

Impregneermiddelen dient u altijd aan te brengen op een steenkoude, gereinigde vloer!Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393