Home  Bourgondische dallen  Bourgondische dallen Autumn selection

Bourgondische dallen Autumn selection

Dit type Franse kalksteen vloer is een combinatie van verschillende lagen in de groeve die samen dit prachtige kleurpalet weergeeft. Deze Bourgondische dallen worden geselecteerd op kleur en structuur waarna deze worden bewerkt tot vloertegels. 

'De bewerking geeft de Bourgondische dallen een authentiek karakter'

De Bourgondische dallen op onderstaande foto's hebben een geborsteld oppervlak met een licht relief zodat de structuur van de tegel goed tot zijn recht komt. De randen van de natuursteen tegels zijn licht verouderd. De maatvoering zoals op de foto's te zien is banen vrije lengten x 50cm breedte.  Onderhoud van uw Franse kalksteen vloer

De meeste natuursteen vloeren, waaronder deze vloer van Bourgondische dallen, kunnen gemakkelijk worden onderhouden met natuurzeep zoals bijvoorbeeld Carolinzeep. Hierdoor ontstaat er een natuurlijke beschermlaag die voldoende bescherming biedt in de meest voorkomende situaties in het huishouden. 

Omdat de Bourgondische dallen kalkhoudend zijn, moet u wel oppassen met enkele bijtende middelen zoals azijn of gootsteenontstopper en antikal. Dit zijn middelen die agressief zijn en uw natuursteen vloer kunnen aantasten.

Plaatsen van een Bourgondische dallen vloer

Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor uw natuursteen vloer, is het belangrijk dat de natuursteen vloertegels ook vakkundig worden verwerkt zodat het de vloer wordt die u voor ogen heeft. Niets is meer storend dan een natuursteenvloer die niet goed is verwerkt zoals bijvoorbeeld hoogteverschillen, te brede voegen, verkeerde materialen zoals onjuiste kleur voegsel of verkeerd type natuursteenlijm gebruikt.

Kersbergen neemt het plaatsen van de vloer graag voor u uit handen. Samen met een vast netwerk van tegelzetters kunnen wij het plaatsen van uw natuursteen vloertegels verzorgen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Gerelateerde producten  1. Grijs-beige Bourgondische dallen Niveaux Gris
    Bourgondische dallen | Niveaux Gris

  1. Paves Bourgondische dallen beaune
    Beaune paves

Meer informatie

Heeft u vragen? Stel ze gerust, onze specialisten staan u graag te woord.

arrowVrijblijvend een offerte ontvangen?
Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393