Home  Bourgondische dallen

Bourgondische dallen

"Bourgondische dallen combineren perfect met elk type interieur"

Bourgondische dallen of Bourgondische witsteen is een verzamelnaam voor de Franse kalksteen uit de omgeving van Bourgondië. De Bourgondische dallen is een exclusievere natuursteen en te verkrijgen in diverse kleurschakeringen en afwerkingen dat varieert van strak met een moderne uitstraling tot verouderd met een landelijke doorleefde uitstraling. 

De Franse kalksteen heeft verschillende benamingen en worden vaak door elkaar gebruikt zoals Bourgondische dallen, pierre de burgundy of pierre de bourgogne of Franse witsteen. Veelal worden deze tegels gebruikt voor zowel woonkamer, hal als ook in keuken. 

Het opmerkelijke van de Bourgondische dallen en veel andere natuursteensoorten is dat deze door het gebruik in de loop der jaren mooier worden. 

In onze showroom hebben wij diverse grote voorbeeldvloeren met elk weer een andere afwerking liggen. Graag nodigen wij u uit voor een bezoek aan onze showroom om de Bourgondische dallen in het echt te komen bewonderen. Kersbergen -De Zodeslagen 5 -4233 GK Ameide (Zuid-Holland) Nederland
info@kersbergen.nl -Tel: 0183-600993 -Fax: 0183-600393